شرکت فواد ری در حالی به یکی از بزرگترین هلدینگهای اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام تبدیل شده است که اقداماتش در حوزههای نفت و گاز، بانکداری و واردات خودرو پرحاشیه و آلوده به رانتخواری و فساد ارزیابی میشود.
پرونده لیزینگ خودرو معروف به پرهام آزادشهر با بیش از سیهزار صفحه و سههزار شاکی در میانهی دههی ۱۳۹۰ خبرساز شد و درنهایت پس از ماهها اعتراض مالباختگان، نخستین جلسه دادگاه، مهرماه ۱۳۹۸ برگزار شد و احکام نیز آذرماه همان سال صادر شد.
سهمخواهی شرکتهای ایرانی برای دریافت ارز دولتی و پیشفروش و فروش واکسن کرونا در حالی است که نتایج آزمایشگاهی و اثربخشی این واکسنها از سوی سازمان بهداشت جهانی تایید نشده است.
جدیدترین نمونه رانتخواری مسئولان جمهوری اسلامی و دستاندازی آنها به بودجه سازمانها و نهادهای مدنی، کمکهای بلاعوض حبیب کاشانی، عضو و خزانهدار شورای شهر تهران به خیریه خانوادگیاش است.
پرونده «فرودگاه پیام» به دلیل سوابق قضایی متهم اصلی در قاچاق کالا و همدستی تعدادی از مقامات و کارکنان گمرک و فرودگاه پیام کرج، جنجالهای زیادی از دهه ۱۳۸۰ تا سالهای پایانی دهه ۱۳۹۰ برپا کرد.
طرح توزیع قیر رایگان از سال ۱۳۹۲ کلید خورد و هر سال بر میزان قیر رایگان افزوده شد. این طرح انتقادهای زیادی را تاکنون برانگیخته است و گزارشهای آماری نشان دادهاند که رانت و فساد زیادی در یک دههی گذشته ایجاده شده است.
رسانهها گردش مالی تنها سه درصد از قاچاق سیگار در سال ۱۳۹۹ را رقمی حدود هفتهزار میلیارد تومان برآورد کردهاند.
به گفته مقامات قضایی، مجموعه اتهامات فساد اقتصادی مربوط به خانواده آخوندی شامل دو پرونده است و پرونده اتهامات منسوبین و عوامل فعال در آن به دادگاه ارسال شده و در نوبت رسیدگی است و پرونده اتهامات عباس آخوندی هم هنوز در دادسرای تهران و سازمان بازرسی کل کشور در دست بررسی است.
برداران لاریجانی روزگاری «کندیهای ایران» توصیف میشدند، اما به نظر میرسد که با مطرح شدن فساد آنها در دههی ۱۳۹۰، قدرتشان روند نزولی به خود گرفته است.
شرکت توسکا در مجموعهای از روابط شبکهای و پیچیده قرار دارد که نام شرکتها و موسسات سرشناسی از جمله مخابرات ایران، گروه اقتصاد مفید و سرمایهگذاری مهر اقتصاد مبین در میان آنها دیده میشود.