مطالب

پرونده‌های فساد

ساختار اداری حوزه‌های علمیه 

ساختار اداری حوزه‌های علمیه و نهادهای تبلیغاتی در ایران را می‌توان به هرمی تشبیه کرد که نقطه راس آن به رهبر جمهوری اسلامی می‌رسد. تکلیف

نفرین نفت

بودجه مهم‌ترین و به نسبتا شفاف‌ترین سند مالی در جمهوری اسلامی است، اما در عین حال نقاط تاریک، ابهام و فضاهای بالقوه‌ای برای فساد دارد.

 همه مدیران سازمان خصوصی‌سازی 

دو دهه بیشتر از عمر سازمان خصوصی‌سازی در ایران نمی‌گذرد؛ سازمانی که قاعدتا ثبات، اقتدار، سلامت مدیریت و پرهیز از حاشیه باید جزو ویژگی‌های اصلی

مجتمع پتروشیمی رازی؛ از شکایت کارگران تا بازداشت مدیرعامل

واگذاری سهام مجتمع پتروشیمی رازی از کم‌‌حاشیه‌ترین نمونه‌های خصوصی‌سازی بوده است. با این حال، این شرکت بزرگ نیز در سال‌های اخیر با اعتراض‌ها و اعتصابات گسترده کارگری و همچنین بازداشت مدیرعامل خود مواجه شده است.

واگذاری کالسیمین؛ شرکتی که در شبکه شرکت‌های بسیج قرار گرفت و تحریم شد

کالسیمین و ده‌ها شرکت تابعه آن، در هاله‌ای از ابهام بسر می‌برند، مدیران آنها مشکلات کارگران و کارخانه‌های زیرمجموعه شرکت را انکار کرده‌اند و از طرف دیگر، سازمان خصوصی‌سازی نیز اعلام کرده است که مسئولیتی در قبال کالسیمین ندارد.

پرونده ثامن‌الحجج؛ مورد مبهم متهم‌ها و شرکت‌های پشت پرده

پرونده فساد در موسسه اعتباری ثامن‌الحجج از پرونده‌های جنجالی و پیچیده به شمار می‌رود که مقام‌های قضایی اطلاعات بسیار کمی را درباره آن منتشر کرده‌اند. در این میان، به ویژه، متهم ردیف سوم بر ابهام‌های پرونده افزوده است.

تعاونی اعتماد ایرانیان؛ حلقه شرکت ثامن‌الحجج و موسسه ثامن

موسسه تعاونی اعتباری اعتماد ایرانیان ۶۰۰ شعبه در سطح کشور داشت و این درحالی بود که هزاران شاکی، اعتراضات گسترده‌ای را علیه این شرکت برپا می‌کردند. با بالا گرفتن اعتراضات، پرونده‌ای علیه این موسسه با ۲۰ هزار صفحه و ۱۴۰۰ شاکی تشکیل شد.